El meu Blog Professional

divendres, 7 de gener del 2011

Trentage Multimèdia


Aquest mes de Gener neix i creix un nou projecte personal anomenat Trentage Multimèdia.

Trentage Multimèdia és un concepte personal de com entenc les Arts Multimèdia des dels meus coneixements com a Enginyer en Telecomunicacions, Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i Medis Multimèdia.

Així doncs, tot mostrant una imatge del que és el web, us deixo un link perquè el pogueu visitar i pogueu consultar amb dades actualitzades la meva activitat com a professional i els serveis que ofereixo.

VITA'M A TRENTAGE MULTIMEDIA

Nova Pàgina Web de Josep Maria Tarrat Massó (JoU T-M)

NOU WEB JOUTM.CAT




Ja fa molt de temps que em corria pel cap el fet de fer-me una web que relacionés la meva activitat a la xarxa. Actualment, al meu entendre, no entenc les relacions socials i personals sense la xarxa. potser és perquè a internet hi pots posar i trobar practicament tot el que es pot necessitar avui dia. entre xarxes socials i aplicatius per a fer webs i donar-te a coneixer, han passat enrere els antics mètodes tradicionals. jo crec fermament amb la xarxa i és per això que ja disposo de domini .cat per aglomerar, no només la meva activitat professional, sinó també els meus serveis com a enginyer i els meus aspectes personals, que d'entrada només serien d'interès per als qui em coneixen, però tots poden fer-hi un cop d'ull si els interessa, perquè no!

A continuació us deixo un recull dels subdominis que recullen la meva activitat per la xarxa.
No cal dir que la més important i principal és la de la capçalera, www.joutm.cat o www.joutm.com, per si mai hem de ser internacionals!

Salut a tothom!